Meest gestelde vragen.

Meest gestelde vragen.

IDEA HOLLAND B.V. biedt diverse onderwijsdiensten aan, zoals huiswerkbegeleiding, bijlessen, leren leren sessies, talentontwikkeling en groepsuitjes. We ondersteunen leerlingen van zowel het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs in hun leerproces en persoonlijke ontwikkeling.

Onze diensten zijn beschikbaar voor leerlingen van groep 6, 7 en 8 van het basisonderwijs en voor leerlingen van de eerste en tweede klassen van het voortgezet onderwijs (basis, kader, TL, havo en vwo).

Tijdens het kosteloze intakegesprek bespreken we samen met de ouder/verzorger welk programma het beste past bij de leerling. We stellen een op maat gemaakt pakket voor en bieden advies op basis van de specifieke behoeften van het kind.

Onze “Leren Leren” sessies richten zich op het aanleren van effectieve studievaardigheden en -strategieën. We helpen leerlingen om hun tijd beter te plannen, doelen te stellen en zich te concentreren op hun schoolwerk. accordeon

We streven ernaar om groepen zo klein mogelijk te houden en leerlingen in te delen op basis van hun niveau en groep. Dit zorgt ervoor dat elke leerling de aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft. Door het aantal aanmeldingen en de gekozen pakketten kan dit echter niet altijd mogelijk zijn.

Ja, naast groepslessen bieden we ook individuele lessen aan voor leerlingen die meer persoonlijke aandacht nodig hebben. Dit kan bijvoorbeeld voor huiswerkbegeleiding, bijlessen of talentontwikkeling.

Wij organiseren wekelijks groepsuitjes, waarbij zowel leerlingen die al bij ons ingeschreven staan als andere kinderen kunnen deelnemen. Deze uitjes zijn bedoeld om de sociale vaardigheden en samenwerking van jongeren te bevorderen.

Als een leerling door specifieke redenen niet naar een les kan komen, moet dit uiterlijk om 12.00 uur op de dag van de les aan ons worden gemeld. Bij tijdige afmelding kan de les op een ander moment worden ingehaald. Bij niet-tijdige afmelding vervalt het recht om de les in te halen.

Tijdens activiteiten kunnen er foto’s en video’s worden gemaakt voor promotionele doeleinden. Bij inschrijving gaat u akkoord met het gebruik van deze beelden op onze website en sociale media. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, dan kunt u dit schriftelijk aangeven bij inschrijving.

 

U kunt uw kind aanmelden via het inschrijfformulier op onze website. Hier kunt u ook het gewenste pakket en de voorkeursdagen selecteren.

De kosten variëren afhankelijk van het gekozen pakket en de diensten. Tijdens het intakegesprek ontvangt u gedetailleerde informatie over de kosten en betalingsopties.

U kunt ons bereiken via het contactformulier op onze website, of door telefonisch of per e-mail contact op te nemen. We staan u graag te woord voor al uw vragen!